För dig med olika sporter som stort intresse

Är du en sportälskare och intresserar du dig för amerikansk sport? Då är du inte ensam. Sport är stort i Sverige men i USA är olika sporter enormt populära redan från skolålder och långt uppåt i åldrarna. Här kan du läsa lite mer om deras sporter.

Populära sporter i USA

Oavsett vad din favoritsport är finns chanser att den utövas i USA. Mycket av den idrott som är populär i Sverige är även stor i Amerika. Därför visar Sveriges Television gärna evenemang därifrån. NHL är såklart en tydlig favorit och flera svenska ishockeylirare spelar faktiskt med i den ligan. Det höjer underhållningsvärdet. Annars är amerikansk fotboll naturligtvis unik i sitt slag. Det är betydligt tuffare att klara sig genom en sådan match och spänningen är hög.

Fixa feststämning hemma

Nästa gång du bjuder hem dina polare på sportkväll kan det vara bra att vara väl förberedd. Det finns många accessoarer och prylar med temat amerikansk sport. Varför inte satsa på en Raiders T-shirt och några muggar, beställ på nätet.

Ladda upp med chips och läsk och håll tummarna för att just ert favoritlag ska vinna den här säsongen. Fantasin har inga gränser.