För dig som gillar hockey och främst NHL

Det finns många som har intresse för idrott och sport, men inte alla vill inte delta på plan. De som gillar fotboll till exempel är ofta riktigt insatta i sporten, medan det finns de som tycker att det är tio personer för mycket på plan, dessutom är på tok för känsliga.

Inte nog med det är det alldeles för stora mål och gräs istället för is på planen. Då tillhör du nog de som är mer intresserade av ishockey. Beställ här för att vara redo för att visa vilket NHL-lag du håller på.

Kryp ner i soffan med tröja, keps och chips

När du en gång väl har fastnat för hockey glider det lätt vidare till att bära supporterkläder till matcherna. Ja det finns egentligen ingen gång i livet som det inte passar att bära lagets färger.

Har det inte redan gått så långt, bör du testa att se hur det känns att kolla på nästa match ditt lag spelar, iklädd en matchtröja medan du sitter och spiller chips i soffan när det bli mål. Jag lovar, det kommer att vara som att sitta på plats. Fast du slipper höra att du ska sätta dig ner när du ställer dig upp och vrålar av glädje.